Referencer:

 

Hej Bent.

Jeg henvender mig til dig fordi jeg har set din udsendelse i tv.
Jeg har en meget dårlig gangfunktion og går med 2 stokke kan ikke sætte det ene ben foran det andet.
Har været ude for en meget alvorlig brandulykke på arme og ben hvor jeg var sygemeldt fra mit job som falckredder i Aalborg i 1 år.Har aldrig fået stillet en præcis diagnose men altid det er nok måske. Har været ved mange alternative behandlere hvor nogle helt uafhængige af hinanden har sagt din krop har et chok.Siden brandulykken er det gået langsomt tilbage for mig.Jeg er sund og rask og får ingen medicin.Det kunne være rigtig spændende at prøve, om du kunne gøre noget for mig.

mvh.

Erik Yde.

Lige en orientering.
Det du gør ved mig har en effekt som jeg aldrig har oplevet før ved mine mange hospistalsophold og mange forskellige behandlinger af mange forskellige mennesker.
Da jeg kom hos dig første og anden gang kunne jeg ikke gå to skridt uden stokke,da jeg var færdig med behandling hos dig i dag kunne vi begge se en tydelig forandring og jeg gik 20 meter uden stokke,så uanset om det holder eller ej har det en effet som jeg er målløs over,men som du selv sagde når man ikke har gået i 6 år kan man ikke bare rejse sig og gå normalt.Efter jeg kom hjem kan jeg slet ikke lade være med at gå med løftede stokke jeg har nok gået 200m og jeg kan ta min kone i armen og gå rigtig godt helt uden stokke, fra ingenting er dette helt vildt,jeg skrev på min facebook at jeg havde været hos dig og alle mine venner er helt oppe.
Hilsen Erik Yde

 

Hej Bent

Jeg rejste fra Holte,Sjælland for at blive behandlet af Bent Thorning. Netop den dag havde jeg frygteligt ondt i mit venstre ben og da Bent begyndte hypnotiseringen tænkte jeg,jeg kan slet ikke koncentrere mig på grund af smerten. Men, så skete det utrolige. Lige så snart han havde mig under hypnose forsvandt smerten i mit ben, og den kom ikke tilbage. Derfor ved jeg, at når jeg om kort tid skal ud at flyve, vil jeg kunne klare det uden rødvin, bare ved at følge det værktøj Bent gav mig.

Venligst Kiti Weil.

 

Jeg vil gerne give dig en stor tak. Tak fordi du har fået mig ud af medicinen og muligheden for at komme tilbage til mit "normale" liv.

Da jeg fik stillet diagnosen CRPS "en nerve lidelse" fik jeg også beskeden om at man ikke ved så meget om lidelsen, og de muligheder der var, så medicin i alle mulige former, var den eneste udvej, samt hård fysioterapeutisk behandling.

Da jeg kom ud til dig havde jeg et stort forbrug af smertestillende og andet medicin, jeg kunne ikke bevæge mig to skridt uden krykker. Jeg gik med special sko og hjemmelavede strømper, havde indstillet mig på at jeg skulle til at have et fleksjob eller andet skåne job, hvis ikke førtidspension.

Mine udsigter var ikke gode.

Men efter bare en behandling mærkede jeg virkelig bedring. jeg gik fra dig uden krykker, dog lidt usikkert men kunne gå. Min hævelser, misfarvning var væk, samt den kolde temperatur min fod havde haft. Sammen med det tog du min store fobi for mange mennesker, med i købet.

Anden gang, fik du fjernet det sidste af mine smerter, så jeg kunne begynde at gå lange ture med hunden, træne og få mit gamle liv tilbage.

3 gang. Gav du mig en sjælerensning, det var en oplevelse der ikke kan beskrives, jeg bliver stadigvæk helt vild ved tanken om den. Det kan ikke beskrives det skal opleves.

TAK Bent

Du gav mig håbet igen. Jeg er et nyt menneske, tager livet meget mere positivt, og har fået et nyt syn på rigtig mange ting.

Bent tog følgenede fra mig på 3 behandlinger.

min CRPS.

Angst for at være sammen med mange mennesker Smerter i nakken

Smerter i lænden.

Fik styr på min temperament.

Håbet igen.

Jeg blev renset.

Jeg vil varmt anbefale andre at give dig et forsøg inden man opgiver. Jeg blev opgivet både af læger og fysioterapeuter. Men sammen tog vi to kampen op, og bekæmpede lidelsen.

Niels 34 år www.crps.dk

 

 

Hej Bent,

 

Endelig har jeg fået skrevet min beskrivelse af sjælerensningen.....har ikke beskrevet hypnosen op til, da jeg ikke kan huske så meget af denJ.

Ellers har jeg det godt....har helt klart fået mere engergi og tabt mig lidt mere. Kæmper lidt ind i mellem med sukker delen, specielt svært når jeg har mange smerter, så kommer trangen....har et par gange spist lidt for meget slik/chokolade, men styrer det igen dagen efter. Jeg skal helt klart have en ny tid hos dig på et tidspunkt, for at kunne holde sukkertrangen i bero. Du må gerne skrive mig på listen til engang næste år. En sjov ting er, at jeg ikke har højdeskræk mere og sådan er der flere små ting jeg har lagt mærke til, har ændret sig. Har heller ikke så let til tårer og syntes ikke, det var så hårdt at starte op igen med arbejde, børnenes skole og sport osv efter sommerferien. Det eneste der ikke har ændret sig så meget er mine smerter.....det er som det plejer....jo mere jeg bruger min arm, des flere smerter. Syntes stadig hypnosen og ikke mindst sjælerensningen var en fantastisk oplevelse. Håber stadig du også har Jonathan skrevet på listen, han har ihvertfald også brug for din behandlingJ.

Skriv endelig, hvis noget er uforståeligt eller du syntes, der mangler noget.

Mange hilsner Anne-Berit....en meget tilfreds klientJ

 

Efter at være blevet hypnotiseret og lagt til at sove....er dog stadig mentalt vågen og hører alt der bliver sagt, det er kun kroppen jeg ikke kan bevæge, kan dog svare på de spørgsmål, der bliver stillet, guider Bent mig langs en strand, med brusende bølger.....hvor jeg går i en hvid sommerkjole, indtil jeg ser en lille fiskehytte, som jeg skal gå ind i. Det er en hyggelig, gammel forladt træhytte, hvor der er en optændt pejs og en hyggelig lænestol, som jeg sætter mig i. Går derefter lidt rundt og kigger og bliver gjort opmærksom på en trappe, der fører op mod loftet. Sætter mig igen i stolen og Bent begynder at trække min sjæl ud af mig....det mærkes som om, al energi samles om mit mellemgulv....det trækker sig sammen og derefter trækker han min sjæl ud gennem toppen af hovedet....ikke nogen ubehagelig fornemmelse overhovedet.

Min sjæl er gennemsigtig hvidlig og flagrende, har ikke noget ansigt eller fødder, men er alligevel mig. Sjælen bliver guidet op ad trappen, hvor der er en stor træport som jeg skal åbne, her møder jeg en venlig lille mand, lidt munke agtig, som er åndeverdenens vogter. Først ser jeg ham med hvidligt krøllet hår og skæg, indtil Bent forklarer han ingen hår har.....så visualiserer jeg ham skaldet istedet. Åndeverdenen føles meget let, luftig, med hvidlige skyer. Herefter viser min skytsengel sig.......inden hypnosen, var jeg helt overbevist om, det var min afdøde bedstemor, men det viser sig at være min ældste søn......min umiddelbare reaktion, var at det var lidt underligt, men i åndeverdenen var det meget naturligt, han var rolig, omsorgsfuld og kærlig. Ved det møde ændrede min sjæl udseende, så jeg blev mig selv (af udseende) og forblev sådan, indtil jeg blev af min skytsengel/søn guidet  hen til et kæmpe kasse af glas.

Man kunne ikke se igennem glasset, kassen var så stor at det igen bare føltes let og luftigt. Herinde blev jeg igen til den flagrende sjæl. Bent guidede mig, til at se en stor vandhane ligende ting, jeg skulle dreje på...... jeg blev fyldt af engergi stråler fra alle kanter af kassen ......de skulle fylde alle de ar, jeg havde på sjælen ud. Igen var det ikke ubehageligt, men kun en skøn fornemmelse og kunne mærke, hvor jeg før var gennemsig hvidlig, blev jeg mere klar hvid. Da energi strålerne ophørte, spurgte Bent om jeg kunne se et afløb i gulvet, her skulle alt det mudder og betændelse ud, som var i mig......det flød ud af mig, først med mudder og derefter betændelse. Nu var jeg strålende, kraftfuld, skinnende, hvid....en fantasktisk følelse!!!! En følelse af lethed jeg ikke har haft i mange, mange år.

Bent spurgte om, jeg ville møde min bedstemor og få sagt ordentligt farvel til hende. Hun boede i Norge og jeg nåede ikke at besøge hende det sidst halve år, inden hun døede. Det ville jeg selvfølgelig gerne og blev guidet hen til to stole, jeg satte mig på den ene.....her blev jeg mig selv igen og Bent talte 1,2,3 så sad min bedstemor spræl levende foran mig.....her begyndte tårerne at trille. Kunne se hende ansigt, hænderne det hele så virkeligheds tro og detaljeret. Inde i mig selv, fik jeg sagt alle de ting til hende, jeg ikke nåede, da hun var i live......en helt igennem fantastisk oplevelse. Blev derefter hentet af min skytsengel, nu skulle jeg tilbage. På vej mod porten, hører jeg nogen kalde på mig.....det er min svigermor, som desværre døde alt for tidligt. Hun kommer løbende glad hen i mod os og giver mig et kæmpe knus. Her kan jeg næsten ikke styre strømmen af tårer og følelser. Min svigermor var enormt ked af, at skulle fra denne jord, var slet ikke klar, ville så mange ting med alle børnebørnene, som hun vidste hun, aldrig fik mulighed for. Derfor var det så dejligt og ubeskriveligt at se hende så glad. Det var ikke fordi vi snakkede sammen, det var, som om jeg bare skulle se hende glad. Følte en meget, meget stærk forbindelse mellem hende og min søn.....de stod tæt sammen og kiggede og smilede til mig, som nu var klar til at vende tilbage. Jeg gav min skytsengel/søn et knus, gik ud af porten og ned af trappen til min krop, som sad i stolen. Jeg kan ikke huske, hvordan sjælen kom ind i mig igen, men det gjorde den og blev herefter vækket.

Det tog lidt tid at komme til mig selv igen.....tårerne strømmede stadig, men ikke negativt, mere på en fuldkommen overvældende måde. Har aldrig oplevet noget ligende og som Bent sagde, er det på niveau med at få børn, blive gift osv. Følelsen af lethed har endnu ikke fortaget sig, selv mange uger efter. Oplevelsen er stadig lige overvældende, fantasktisk og bliver stadig meget berørt, når jeg fortæller om oplevelsen. Sjælerensningen har for mig, været en stor livsbegivenhed!

 

Anne-Berit

 

 

(Brev sendt til mig fra Fanø)

Hej Bent 

Jeg lovede at skrive lidt om det her, nu kan du jo se om du kan læse det mvh. 

jens Jørn Hølrup

Kastanievej 10

Nordby, Fanø

 

Deprimeret, nå ja det kan vi jo alle være, man er ked af det og det går over igen, men når man får 5 "rigtige" nedture, så går det ikke bare over, nå ja du kan da bare tage dig sammen, siger de, det kan man bare ikke selv gøre, lykkepiller af flere forskellige slags, hjalp heller ikke, to psykologer ej heller, til sidst var jeg så langt nede, at jeg ikke kunne tage mig sammen til noget som helst, det hele rodede hos mig, jeg gad ikke stå op om dagen, lå i sengen til langt over middag, sad bare og gloede på TV resten af dagen og til langt ud på natten.

 

Intet fik jeg lavet, græsset var knæhøjt i min have, men hvad fan`ragede det mig. Bankede det på døren lukkede jeg ikke op, gad ikke at få besøg. Alt foreningskomsammen blev lagt på hylden i flere år, med andre ord jeg havde ikke noget liv mere, så jeg kunne ligeså godt tage mit eget liv, men det blev heller ikke til noget (heldigvis). Så hørte jeg om en hypnotisør (vistnok i TV), han var lokofører og boede i Odder, ham må jeg finde, og det gjorde jeg. Bent Thorning hedder han, kan du gøre noget ved en gammel deprimeret mand, ja det jeg godt var svaret, du kan komme på torsdag kl. 14 så snakker vi lige om det. jeg fik derefter tre behandlinger, den sidste gang da jeg var færdig, tænkte jeg, nå det var så det, jeg kunne ikke rigtig mærke der var sket noget med mig og jeg kørte stille og roligt hjem. Men men men, det kom gradvist, jeg tror det tog næsten et år, så skulle der pludselig til at ske noget, jeg fik energien tilbage og ikke mindst humøret. Idag har jeg igen mod på livet og er igang hele tiden, der er blomster i haven, græsset er veltrimmet, foreningsarbejdet er igen optaget, alle spørger mig, hvor får du alt den energi fra, den er "opsparet" er svaret.

Man kan ikke sådan smide fortiden væk, som en spandfuld beskidt vand, alle de dårlige oplevelser skal langsomt sive væk, du glemmer det aldrig og du kan tænke på det tit, men du bliver ikke i dårligt humør af det. Bent får dig ikke til at glemme din fortid, du husker alt men på en anden måde, noget er sket for dig som ikke kommer tilbage, din tilværelse bliver bedre og bedre, du kan igen "ta`dig sammen" og få et godt liv.

Min depression varede i 20 år, det er lang tid og gå og hænge med ørene og ikke at få noget rigtigt ud af det, men takket været Bent Thorning`s tryllerier ude i det lille "Havehus" så kan jeg igen tage "gas" på mine medmennesker, så det går bare derudaf for fulde sejl.

mvh Jens Jørn, 77 år, løber igen på ski i februar og køre MC. om sommeren. 

 

Hejsa Bent.

HGB
Nu er det hvis på tide at fortælle hvordan det går med mig:-)
Nu er det ved at være 3 uger siden jeg startede hos dig med Hypnotisk fedmeoperation gastric Banding.
Hold da nu kæft hvor er det da fantastisk som jeg har fået det.For det første har jeg pr dags dato tabt mig 6,5 kg og så har jeg fået et HELT NYT LIV.Jeg er bare stolt og lykkelig, kan ikke rigtig få armene ned, smil.
Har dog haft en enkelt dag i sidste ung, hvor det føltes som abstinenser , mangel af søde sager, og kunne desværre ikke modstå en skål slik vi havde stående i køkkenet i over 14 dage.Tog 4 små stykker slik og en bid af en lakrids pibe........Det skulle jeg sku ALDRIG have gjort....Som du sagde JANE DU VIL BLIVE STRAFFET, og det skal jeg da love for at jeg blev.Fik det utroligt dårligt og kastede op (ja så kan jeg jo lære det kan jeg) smil.
Dagen efter var jeg tilbage på rette spor igen;-) 
Min energi er jo totalt eksploderet, kan ikke sidde stille, er fyldt med ny energi og føler jeg har fået et nyt og helt fantastisk liv.Tak for det Bent.
Tænker nogle dage over om der har været en mening med at du ringede forkert den dag for ca halvanden mdr siden.....Jeg havde jo aflyst min tid( som jeg havde ventet på i mange mdr)forde jeg skulle bruge de 6000 kr (som det koster for behandlingen)på min datters flytning .Men jeg ville jo så gerne have hypnosen, så vi aftalte at jeg skulle bibeholde mine tider hos dig alligevel, så jeg måtte jo bare spænde livremmen ind så jeg kunne finde pengene, og det klarede jeg jo heldigvis;-)
Det er nok den bedste invistering jeg har gjort.Kan helt klart anbefales til alle der gerne vil tabe sig og samtidig have sin psyke med;-)

Mange hilsner fra Jane Mortensen, Odder

 

Hej Bent

HGB

De fede tider er slut!

Jeg var rædselsslagen for at skulle hypnotiseres, men vidste også at det var den sidste udvej til et slankt liv, så jeg SKULLE igennem det! Men allerede første gang blev jeg beroliget af den gode og trygge snak, jeg havde med Bent, og han forklarede den kommende session i detaljer. At blive guidet igennem en HGB var dejligt, afslappende og trygt. Allerede om aftenen efter den første session, ved aftensmaden blev jeg chokeret over alt det mad resten af familien hældte på tallerkenen – jeg var målløs, hvordan kunne de dog spise alt det? Min sultfølelse havde fået et ordentligt slag, og jeg begyndte helt naturligt at spise mindre – og jeg tabte mig og blev ved med at tabe mig, selvom jeg ikke følte mig ”på kur”. Jeg havde ikke ondt af mig selv, syntes nærmest at jeg var heldig.

Der er nu gået 3½ måned, og jeg har tabt mig knap tyve kg – det er fantastisk. Jeg kan anbefale HGB til enhver tid.

 

Jette Bech Mortensen