Hvem kan hypnotiseres ?

 

Grundliggende kan alle mennesker hypnotiseres hvis de er i stand til at tælle fra 1 til 10 uden at blive afbrudt eller afbryde sig selv. Det giver jo nogle fantastiske muligheder for her at ændre ved alle de ting der berører mit arbejdsområde som er tanker, følelser og handlinger.

 

Jeg har lagt mærke til at nogle klienter siger, jeg føler ikke jeg har været i hypnose, men jeg hertil kun sige at det kan man grundliggende ikke vudere selv. Men jeg vil nu oprigtigt mene de skal lade tvivlen komme mig til gode da de vil ændre adfærd og handling, og her kan jeg kun opfordre alle mine klienter til at teste disse forandringer.

 

Dermed er der naturligvis ikke lagt op til at en klient med aragnofobi (edderkoppeskræk) skal blive bedste venner med en Fugleedderkop og en klient der lider af højdeskræk skal naturligvis heller ikke lægge ud med en ballontur (luftballon).

 

Men teste om man kan opnå det mål at være ligeglad med eksempelvis edderkopper og klienten med højdeskræk kan jo teste det ved at stå op på en stol eller måske tage næste skridt, som kunne være en stige.

 

Tag det første skridt til at få det bedre….